Drømmesykkelen – BMW R1250GS

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Yamaha’en ble byttet ut med drømmesykkelen, en BMW R1250GS (Gelände/Straße) eller også kalt «The beast». Den optimale MC blant mange. Sykkelen ble hentet ut fra MC Tuning på Tiller i Trondheim sist fredag. Dette var første gang jeg prøvde 1250 i tillegg til at det ble årets første tur. Følelsen var en skrekkblandet fryd.

Fra Tiller gikk turen direkte til Høiset for å vise frem det nye vidunderet til junior. Deretter gikk turen hjem til Hell. Etter å ha kjørt maskinen på asfalt og veier med teleløsning i full oppløsning, blir den bare bedre og bedre!

Motoren er smooth og går meget fint på lave turtall (i bysentrum), giringen er presis. Håndtering av av knappene på styret er meget godt gjennomtenkt og funksjonelt. Tilkobling av hjelm og mobil til TFT display og navigasjon (BMW Navigator VI) har gått knirkefritt.

En fantastisk god maskin!

Er det noe å utsette?

Ja, det er det. Utrolig mye sprut av skit og støv bak på legger og opp over sete. Jeg har bestilt et sett med sidepaneler og «rear hugger» fra Wunderlich som skal ordne opp i dette.

Linker til produkter fra Wunderlich:

Side panels

Rear hugger

Ser frem til litt lengre turer med denne maskinen.

Video fra MC Tuning

Les mer om sykkelen og utstyret jeg bruker

Ta kontakt