SW-MOTECH GPS holder

GPS holder – forberedelse til 2020-sesongen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Til 2020-sesongen har jeg montert GPS-holder fra SW-MOTECH. Holderen har smart innfesting i forbindelse med styret. Dette på en Yamaha Tracer 900 GT 2019-modell.

GPS’en blir stående litt nærmere føreren enn dashboardet, noe som passer helt perfekt for min del. Dette fungerer også godt selv om jeg har tankvesken på. Holderen kan tiltes, og dermed tilpasses mere individuelt til føreren. Jeg er 172cm høy og benytter en Garmin 595LM.

SW-MOTECH GPS holder
SW-Motech GPS holder for Yamaha Tracer 900 / MT-09. Passer bl.a til flere Garmin-modeller. Jeg har Garmin 595LM som skal settes i denne holderen.
SW-MOTECH GPS holder
SW-Motech GPS holder for Yamaha Tracer 900 / MT-09. Passer bl.a til flere Garmin-modeller. Jeg har Garmin 595LM som skal settes i denne holderen.
Ta kontakt