Lovord

Nøyaktig, samvittighetsfull og pålitelig

Nøyaktig, samvittighetsfull og pålitelig er nøkkelord som beskriver meg godt. Dette er egenskaper din virksomhet kommer til å nyte godt av.

Strukturert og effektiv

Det er viktig å være strukturert, men også kunne ta oppgaver på sparket. Gjennom uka jobber jeg med mange leveringsfrister, spesielt på aviser. Dette krever effektivitet!

Fornøyde kunder

Viktig med fokus på fornøyde kunder, interne som eksterne. Dette er jeg sikker på at kundene oppfatter!

God økonomisk forståelse

Fra privat og offentlig sektor har jeg hatt ansvar for budsjett og forvalting av utstyr og midler, og vet viktigheten av å styre innenfor rammer. Investeringer skal gi avkastning økonomisk, faglig og humant.

Utadvent og god formidlingsevne

Jeg får god kontakt med medarbeidere og kunder. Seriøs men også med glimt i øyet og uhøytidlige kommentarer der det kan passe.

 

Idérik og serviceinnstilt

Idérik og kreativ, med ønsker om å finne løsninger på utfordringer. Det å kunne se sluttproduktet eller løsningen fra kundens- eller brukerens ståsted er viktig. God service ovenfor interne og eksterne kunder er en selvfølge!

Resultatorientert

Liker å starte på nye oppgaver. Det er tilfredstillende å kunne avslutte og levere ferdige produkter og oppgaver. Å jobbe selvstendig er like viktig som å jobbe i team.

Gode samarbeidsevner

Med mange år i yrkeslivet og forskjellige typer jobber og samarbeidspartnere, har gitt meg gode og dårlige erfaringer med mennesker. Dette har gjort meg enda bedre i samspillet med andre. Jeg får gode tilbakemeldinger fra kunder og medarbeidere.

Petter Steen Angell

Petter Steen Angell

Alt-mulig-mann

25 års erfaring fra IT-drift, implementasjon og forvaltning fra det offentlige og private, kunde og leverandørside.

Jobber med nettsideutvikling, fotografering og administrative oppgaver i reklamebyrå.

Allsidig erfaring med IT-verktøy. Er god på rutiner og prosesser. Hva mer kan du ønske deg?

Petter

Favoritter
Motorsykkel
Ta kontakt