Her finner du et utdrag av mat vi har laget og hvilken drikke vi har hatt til. Bruk gjerne sidene og se om du finner noe du liker eller gi oss tips til varianter av mat og drikke
Ytrefilet med Pastinakk-puré og chips
Lam med Gorgonzola-saus
Ribbe ala Petter
Blåskjell
Torsk med sprø Coppaskinke og Sauce Vierge
Pizza på grillen
Wente Morning Fog Chardonnay
Egenskaper
Sødme:
Fylde:
Friskhet:
Syre:6.8
Sukker:3
Etter vår smak:
0.5/5
Domaine Pfister Cuvée 8
Egenskaper
Sødme:
Fylde:
Friskhet:
Syre:6
Sukker:5.3
Etter vår smak:
1/5
Vår beskrivelse:
Dyr vin, ca 300,- pr. flaske. Dette falt ikke i smak hos oss.
David Sautereau Sancerre Blanc
Egenskaper
Sødme:
Fylde:
Friskhet:
Syre:5.5
Sukker:3
Etter vår smak:
4.5/5
Vår beskrivelse:
God vin spm passer meet godt til blåskjell.
Dönnhoff Riesling Trocken 2019
Egenskaper
Sødme:
Fylde:
Friskhet:
Syre:7.9
Sukker:6
Etter vår smak:
4,0/5
Vår beskrivelse:
Husker ikke hva vi spiste til denne.
Yealands Land Made Pinot Noir 2018
Egenskaper
Fylde:
Friskhet:
Garvestoffer:
Syre:5
Sukker:3
Etter vår smak:
3.5/5
Vår beskrivelse:
God drikkevin, fungerer til Torsk med Coppaskinke og Sauce Vierge. Lukter brent tre.