Curriculum Vitae

 • 2016 - Fonnfjell Reklamebyrå AS

  Administrasjon / Fotograf / Webutvikler / Grafisk designer

  Grafisk designer med oppgaver som: annonseproduksjon for aviser og nett, layout og setting av aviser, koordinering og innhenting av stoff og materiell til aviser og andre oppgaver. Laget film, fotografert, og produsert utstillingmateriell, webdesign og temautvikling for WordPress, laget Powerpoint-maler, rollups. Kontakt med, og levering av trykklare filer til trykkeri.

  Ansvarlig for kontortjeneste som sørger for distribusjon av 5 lokalaviser, Gauldalsposten, Klæbuposten, Malvik-avisa, Meråker-posten og Søvesten. Arbeidet inkluderer ajourhold av abonnenter, registrering, rapportering av løssalg og abonnementstatistikk, prissetting og fakturering av annonser. Vedlikehold av interne distribusjonsruter og rutiner.

 • 2012 - 2016Angell foto AS

  Fotograf

  Levert fotografi og film til reklamebyrå, avis, bedrifter og private. Laget hjemmesider basert på WordPress og Joomla. Logodesign. Scanning og restaurering av gamle bilder. Jobbet med fast leveranse av interiør og boligfoto bl.a med drone..

 • 2008 - 2010Åsheim skolemusikkorps

  Slagverkinstruktør

  Undervist i slagverk.

 • 2001 - 2012Luftforsvaret / Luftkrigsskolen

  IT faglig ansvarlig / Seniorkonsulent

  IT drift og utvkling av skolens UGRADERTE og BEGRENSEDE plattformer til bruk i undervisning- og øvelsessammenheng. IT strategiarbeid som omfatter planer, budsjett, gjennomføring og forvaltning av utstyr og midler. Laget websider for bibliotek og historiske flybilder, samt påmelding til seminarer, tilrettelagt for bruk av intranett og Forsvarets publiseringsløsning på internett. Ansvarlig for IT-løsninger i øvelsessammenhenger.

 • 1999 - 2001Norservice AS

  IT leder

  Ansvarlig for å etablere IT-infrastruktur i Norservice AS. Sammenkoble alle avdelinger og datterselskap mot hovedkontoret i Trondheim. Installasjon av kjerneapplikasjoner og drift av disse på terminalserver. Etablere hjemmekontorløsninger og tynne klienter. Forvaltning og drift av IT-utstyr og applikasjoner.

 • 1994 - 1999Merkantildata

  Senior systemkonsulent

  Installasjoner av PC-Nettverk og konsulentbistand ute hos kunder. Integrasjon av PC/MAC og PC/Minimaskin. Jobbet med hardware- og softwareløsninger. Teknisk støtte for selgere. Vært kursleder i Novell operativsystem for bedrift i Stockholm.

 • 1988 - 1989Forsvaret / Hæren

  Menig 1.st gangstjeneste

  Vognfører Olga-batteriet på M109 -A3G ved artilleriet på Setermoen.

 • 1985 - 1994AS Vinmonopolet

  IT-medarbeider

  Drift og brukerstøtte av ND-anlegg (Norsk Data minimaskiner). Utvikling og opplæring av ansatte i NOTIS-produkter (tekstbehandling, regneark, dokumentlagring og gjenfinning). Planlegging og innføring av PC nettverk med servere og PC-klienter. Ansvarlig for opplæring av ansatte i PC med diverse programvare. Vært sentral i strategisk valg av programvare og integrasjon mot ND og sammenkobling av andre lokasjoner i landet. Programmert støttefunksjoner til butikkdatasystem.